Helmi ja AVA yhdistyvät 22.8. – tule mukaan luomaan uutta kanavaa!

22.08.2012 10:20
Helmi ja AVA yhdistyvät 22.8. – tule mukaan luomaan uutta kanavaa!

Ihanille naisille suunnattu Helmi-sivusto ja AVA-kanava yhdistyvät ja uudistuvat! Tuhannet ihmiset ovat jo päässeet vaikuttamaan siihen, miltä kanava näyttää ja kuulostaa. Uusi AVA julkaistaan keskiviikkona 22.8., jolloin ruudussa nähdään suomalaisnaisten käsikirjoittama ja Dome Karukosken ohjaama lyhytelokuva Valtatie 13.

Uuden muodon ja idean varaan rakentuva AVA-kanava esittäytyy yleisölleen ensimmäistä kertaa keskiviikkona 22.8. Ruudussa nähdään tuolloin visuaalisesti ja äänimaailmaltaan uudistunut kanava, jonka lopputulokseen yleisö on vaikuttanut voimakkaasti. AVAa tehdään jatkossakin yhdessä, ja tiivistä ideointia ja vuoropuhelua käydään AVAn uudistuvilla verkkosivuilla. Avajaispäivänä ruudussa nähdään kiinnostavia kotimaisia ja ulkomaisia ohjelmia.

Keskiviikkona 22.8. uudistuva sivusto AVAtv.fi tarjoaa yhteisölleen mahdollisuuden jakaa tarinoita ja kuvia.

Helmi ja AVA yhdistyvät 22.8. – tule mukaan luomaan uutta kanavaa!

Vaikuta siihen mitä haluat katsoa ja kokea!

Uudella konseptilla aloittava AVA-kanava haastaa toiminnassaan paitsi itsensä, myös tv-toimialan perinteiset mallit. AVA haluaa olla aidosti sosiaalinen kaksisuuntainen media, jota luodaan tiiviissä yhteistyössä yleisön kanssa.

- Uusi AVA lähtee liikkeelle suuntaan, jossa yksikään tv-kanava ei ole ennen ollut. Innostamme yleisön aktiivisesti mukaan AVAn ilmeen ja sisällön luomiseen, ja tämä tekee kokonaisuudesta muuntautumiskykyisen ja aidon. Me haastamme AVAn yhteisön mukaan matkalle, jonka määränpäätä ei voida ennustaa etukäteen. Tätä on toimialan tulevaisuus, kanavajohtaja Toni Flyckt visioi.

Vuorovaikutuksellisuus ja yhdessä tekeminen näkyvät konkreettisesti keskiviikkona 22.8. uudistuvassa kanavailmeessä. Virallisen kanavailmeen ohella AVA-yhteisöä rohkaistaan päästämään luovuutensa valloilleen ja osallistumaan esimerkiksi logon suunnitteluun. Näitä katsojien suunnittelemia AVA-logoja nähdään osana ruutuilmettä.

AVAlaiset pääsevät vaikuttamaan myös kanavan äänimaailmaan ja valitsemaan itse juontajan. Elokuun puolessa välissä päättyneeseen musiikkiäänestykseen tuli kahden viikon aikana 7282 ääntä. AVAn kanavajuontaja-äänestyksessä on annettu jo 8059 ääntä!

Äänestä AVAlle kanavajuontaja, äänimaailma ja suunnittele kanavalle logo!

Helmestä AVA

AVA on siis paitsi valtakunnallinen tv-kanava myös internet-sivusto ja satojen tuhansien naisten verkkoyhteisö. AVAn kotipesä on osoite avatv.fi, joka on yhdistelmä MTV3:n suositun Helmi-sivuston sisältöä ja uutta, yhdessä ideoitavaa visuaalista ilmettä. Näiden perustalle syntyy uusi nettiyhteisö, joka voi moniäänisesti ottaa osaan sivuston ja tv-kanavan tekemiseen yhdessä Helmestä tutun, vahvan sisällöntuotantokoneiston kanssa.

- AVAn oma yhteisö voi suunnitella ja lähettää kuvia vaihtuviin AVA Aiheisiin. Kuvia tullaan käyttämään niin netissä kuin ruudussakin osana kulloisenkin AVA Aiheen ilmettä. Kyseessä on kaiken kaikkiaan ainutlaatuinen television ja verkon yhdistyminen, verkkojohtaja Henrik Laine kuvailee.

AVAn uudistuneet nettisivut julkaistaan keskiviikkona 22.8.

Valtatie 13 luotiin yhdessä suomalaisnaisten kanssa!

Helmi ja AVA yhdistyvät 22.8. – tule mukaan luomaan uutta kanavaa!

AVAn merkkipäivänä 22.8. nähdään mielenkiintoisia ohjelma-avauksia. Tuolloin saa ensi-iltansa (klo 20.30) suomalaisten naisten tarinoiden pohjalta käsikirjoitettu lyhytelokuva Valtatie 13. Kaiken kaikkiaan tarinansa elokuvan käsikirjoitusta varten kertoi 240 suomalaista. Elokuvaan etsittiin näyttelijöitä, avustajia ja kuvauspaikkoja avatv.fi:n kautta. Suomalaiset lähettivät kaiken kaikkiaan huikeat 2600 ehdotusta avustajista, näyttelijöistä tai kuvauspaikoista elokuvaa varten.

Dome Karukosken ohjaama lyhäri seuraa kahden siskoksen Marin ja Johkin matkaa iskelmäprinssin keikalle. Pääosia näyttelevät Lotta Lindroos ja Marjut Maristo.

Valtatie 13 -elokuva luotiin yhdessä AVAn katsojien kanssa!

Luodaan AVA yhdessä – osallistu ja vaikuta siihen miltä kanava näyttää ja kuulostaa!

Haluatko kirja-arvostelijaksi? Hae mukaan AVAn Kirjapiiri-ohjelmaan!

comments powered by Disqus

Lue lisää:


Takaisin ylös

Sisältää tuotesijoittelua

Osa tämän sivuston sisällöstä on toteutettu yhteistyössä mainostajien kanssa.

Sulje